dimecres, 9 de març del 2011

Carnes-toltes....Carnes-soltes

Per fí s'ha acabat ja el Carnaval, avui amb l'enterrament de la sardineta hem tancat un altra festa tradicional per obrir-ne un de nou: la Quaresma (bueno encara que no se li pugui dir festa festa...)

Aquest carnesltotes has estat una mica mogudet; dissabte de rúa, ens vam passejar per tot el poble, disfressats de pallassos. mare meva!! em ma vida havia portat tal assortiment de colors al damunt, la veritat que vam tenir un gran èxit, i malgrat hi hagi gent que opini el contrari els maquillatges estaven força bé, i la indumentària autèntica. La nena, com no, s'ho va passar de conya. El diumenge ben d'horeta a currar i després corrents a casa, dinar i altre cop a maquillar-nos i disfressar-nos que van venir uns amics amb la seva peque per anar a un ball de disfresses infantil. [parèntesis: un consell que us dono és que mai, MAI aneu disfressats de pallassos a una festa on hi hagi moooolts nens!!!. Vam acabar linxats per un buzz lightyear, un pirata, un vaquero i un altre arreplegat, i mentres marxavem els sentíem cridar: "payasos!! cobardes!! no huyáis!!!" brutal. 
I clar, tants excessos van donar els seus fruits; he acabat amb unes angines de cavall, bueno són meves, però de grans coms si fossin de cavall, i ara toca prendre antibiòtic i antiimflamatoris...:( 

Ara ja relax, pensant en les vacances de l'any, que encara no he fet la petició formal a la feina, i la veritat que no sé quines setmanes agafar-me, que al final faré com sempre, al tun-tun i seran una puta merda...  

També planejant un parell de hobbies que tinc a la vista: ganxet (m'estic barallant més aviat per aprendre) i dibuix. I si aquests fallen, que és el més probable doncs al punt de creu que em tiro de cap.

Per avui res més. Deixo foto dels carnavals, la familia pallaso-pallasso (aiii si totell poltrona ens veies....li agafava un infart jajajajaja)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Insisteixo... Quina por!! jaja

Gemma ha dit...

Jejeje! Si, la por que fotien els nanos que n'hi havien que posaven una cara de sadics que semblaven sortits de Mentes Criminales.

Mon ha dit...

jajajaj , ja veus , encara tinc esgarrifances jajaja i malsons a la nit pensant amb aquells petits ajudants de satanàs

MERCHE ha dit...

Collonut i no es passio de germana jejejej,no habia rigut mai tant!!!!